Een weekje Zürich

Zaailingen van capucijners, tuinbonen en ander eetbaar spul

Zaailingen van capucijners, tuinbonen en ander eetbaar spul

Morgen vertrek ik, met een voorstelling van Het Lab, naar Zürich, voor een week spelen op het Blickfelder Festival. Hartstikke leuk natuurlijk, want Zürich is te gek, maar het betekent wel dat ik mijn plantjes een week aan de zorgen van de geliefde moet overlaten! Vorig jaar resulteerde dat in metershoog doorgeschoten sla. Al moet ik toegeven dat ik toen een maand weg was, en het in juni was. Dat scheelt natuurlijk wel. Toch zal ik dit keer maar wat uitgebreidere instructies achterlaten dan ‘Water geven als ze dorst hebben en opeten als iets er af uit ziet’. Want dat was blijkbaar te summier.

Overigens beloof ik dat ik in de schaarse vrije uren in Zürich naastig op zoek zal gaan naar tekenen van Slow Food, Urban Gardening en ander ecologisch verantwoord vertier. Ik ben heel benieuwd of dat in een land als Zwitserland net zo leeft als hier. Ze hebben nogal wat meer vrije ruimte dan wij hier in Nederland natuurlijk, en de lucht is ook vrij schoon, dus ik kan me voorstellen dat de noodzaak wat minder prangend gevoeld wordt.


Reacties

Een weekje Zürich — 1 reactie

  1. Ik ben zeer benieuwd of je in Zürich ook info kunt vinden voor je weblog ! Zou erg leuk zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.