Het online leven

Vanavond had ik Social Media training bij FoodGuerilla (de club die onder andere ook Damn Food Waste realiseerde) van meneer Levie. Dat was leuk. En iets waar ik nou echt binnenkort ns wat mee moet, want met een site (elizabet.nl, nu doorgelinkt naar hier) waar nog mijn oude bezigheden op staan, een blog waarvan de laatste post van 14 juni (! !!) dateert en een Twitter-account waar zo eens in de 14 dagen wat op verschijnt, schiet het natuurlijk niet heel hard op met het uitbreiden van mijn digitale netwerk.

Gelukkig schiet het in de echte wereld allemaal best lekker op, zo ontmoette ik gisteren op de horeca-beurs Gastvrij Rotterdam weer een hoop inspirerende nieuwe mensen, werk ik veel bij De Moestuin en kook ik 11 oktober een diner van producten die anders weggegooid zouden worden voor Oververs. En maakte ik vandaag Pontack Catsup (een soort Worcester sauce) van vlierbessen uit mijn nieuwe bijbel:

De streefdatum voor een nieuwe site (naast dit blog dus) en visitekaartjes (jawel!) is 11 oktober. Wij doen ons best.


Reacties

Het online leven — 3 reacties

  1. Waar gaat die vlierbessensaus over ? Het zal er ongetwijfeld heeeeerlijk van worden !
    En de nieuwe ontwikkelingen op kookgebied volgen we graag !

    Groeten van Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.